fbpx

Je weet wat 

je kan dus

doe het dan!


ontdek jouw potentieel

MASTER YOUR LIFE! 

Ontwikkel een zelfbewust leven en ontdek wie je bent en wat je écht wilt! 

In 3 maanden tijd word jij de mooiste versie

van jezelf!

Gaat dit over jou?

Misschien herken je dit wel.

Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Leef jij voluit? 

Of vraag je je regelmatig af 'of dit het nou is?' 


Misschien herken je dit wel.

Je weet niet wat je wilt. Je hebt ongelofelijk veel kwaliteiten en talenten in huis. Ondanks dat benut je ze naar je gevoel niet optimaal. Je weet dat er meer in je zit maar het komt er niet uit. Je maakt je druk over wat andere mensen van je denken hierdoor zet je de belangen van een ander boven die van jezelf. Je streeft naar perfectie waardoor je de lat erg hoog legt voor jezelf.  En dan is er nog dat 'negatieve' stemmetje in je hoofd dat jou in alles afremt en klein houdt. Je vindt het moeilijk om keuzes te maken en hebt vaak de bevestiging en goedkeuring van anderen nodig. Je voelt je vaak onzeker en hebt het gevoel dat een ander beter, slimmer, mooier of succesvoller is dan jij. Je zit veel in je hoofd waardoor je soms gek wordt van je eigen gedachten. Je vraagt je af: "Wie ben ik eigenlijk en wat wil ik nu echt?"

  

Zo zijn er veel redenen waardoor jij jezelf beperkt en niet voluit leeft. Ze weerhouden jou om volledig jezelf te zijn en je ware potentieel te benutten. Zonde, want veel van jouw talenten en kwaliteiten blijven hierdoor onbenut. En al jouw inspiratie en ideeën.....? Dat blijven slechts dromen...

Of toch niet?

"Angst wil zekerheid en houdt je klein, vertrouwen is vrij en laat je zijn"

Het is nu tijd om te doen waarvoor  je bestemd bent

Te vaak rennen we in volle vaart door het leven op een pad wat niet meer  bij ons past. Waar we in gerold zijn omdat het nou eenmaal zo liep, verwacht werd of 'de logische keuze' was. We willen het anders maar weten niet hoe. We rennen onszelf voorbij en raken uit balans. Op wilskracht gaan we door, en vergeten wie we zelf eigenlijk zijn en wat belangrijk is voor ons.


Wanneer jij jouw potentieel niet benut zal er altijd iets blijven knagen. Alsof je een tuinslang dichtknijpt. De energie wil eruit! De druk wordt steeds hoger en uiteindelijk knap je: je brand op of komt in een negatieve spiraal. Hoe meer tegendruk je geeft aan je potentieel hoe slechter je mentaal, emotioneel en uiteindelijk fysiek gaat voelen. 

"Groei is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent"

Mijn verhaal


Ik kan me het moment nog goed herinneren dat ik in de keuken stond en vanuit het niets tegen mijn moeder riep "En nu ben ik er klaar mee om alles te doen wat anderen van mij verwachten!" Ze keek me aan en schrok van de felheid waarmee ik het zei.

Achteraf was dit de start van mijn eigen bewustwordingsproces. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik nu écht? Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk om te doen? Dit soort dingen hielden mij voortdurend bezig, maar de antwoorden kwamen niet ....

Ik wilde dingen veranderen, maar hoe dan? Ik wist dat er meer in mij zat, maar het kwam er niet uit. Al met al heb ik hier een lange tijd enorm mee geworsteld, waardoor ik bleef hangen in een negatieve vicieuze cirkel. Deze, onbewuste, worsteling had invloed op mijn hele zijn. En ik kan je zeggen dat ik er geen leuker persoon van werd. Sterker nog, ik voelde weerstand tegen alles en iedereen. Waardoor ik vluchtgedrag vertoonde en in een soort overleving-stand kwam. Niet alleen ikzelf, maar vooral ook mijn omgeving had in de gaten dat ik niet goed in mijn vel zat. Waarom voel ik zoveel onrust? Waarom voel ik mij zo leeg? Waarom voel ik mij niet compleet gelukkig? Waarom, waarom, waarom ...

En toen kwam ik erachter dat niemand anders dan ikzelf hiervoor verantwoordelijk was. Ik besefte mij dat ik jarenlang onbewust had geleefd. Mijn automatische piloot had mijn leven overgenomen zonder dat ik het doorhad. 

Het moest anders! Tijd voor actie en een gedegen zelfonderzoek. Ik nam de verantwoordelijkheid voor mijn eigen geluk. Waar ik voorheen een paar nieuwe schoenen zou hebben gekocht om me gelukkig te voelen, had ik nu het LEF om écht in mijzelf te investeren! 

En zo begon voor mij een waardevolle en inspirerende ontdekkingsreis. Ik nam een sabbatical en investeerde in goede coaching. Oei, de eerste stap buiten mijn comfortzone! Ik volgde opleidingen, trainingen, verschillende ontwikkelprogramma's en events. Het heeft me al met al duizenden euro's gekost maar het was de beste investering ooit. 

Het heeft me zoveel zelfkennis en inzichten gegeven waardoor ik in beweging ben gebracht. Ik ben gegroeid naar een krachtige, zelfbewuste vrouw (al zeg ik het zelf), die keuzes kan maken vanuit vertrouwen in zichzelf. En met dit gevoel ben ik mijn bedrijf gestart. 

Ik had het voor geen GOUD willen missen! En ik gun het jou ook! Daarom heb ik het Master Your Life programma ontwikkeld.

"Great things never came from comfortzones"

Fysiek, emotioneel

en  mentaal in balans 

Hoe zou dat zijn? 

Dit is wat je wilt

 • Weten wat je écht wilt in het leven
 • Ontdekken wat jouw potentieel is
 • Doen waarvoor je bestemd bent
 • Je niet laten beperken door belemmerende overtuigingen
 • Je niet meer druk maken over wat andere mensen denken
 • Een positieve mindset
 • Balans in je leven
 • Vol zelfvertrouwen zijn 
 • Bruizen van energie
 • Je dromen omzetten in concrete doelen 
 • De beste versie van jezelf zijn 
 • Je mooiste leven leven


"She remembered who she was and the game changed"

Neem jij de verantwoordelijkheid 

voor je eigen geluk? 

Kies jij NU voor jezelf? 

 

Lees dan nog even door ...

Ga mee op een reis die jou en jouw leven verandert

In 3 maanden tijd ontdek je tijdens een intensief zelfonderzoek

wie je écht bent, wat je écht wilt en wat écht bij jou past. 

Door het maken van inspirerende modules, oefeningen en opdrachten breng jij jouw verlangens, dromen, talenten en drijfveren in kaart. Je gaat patronen doorbreken. Je rekent af met twijfel en onzekerheidJe ontdekt hoe je meer energie kunt krijgen en krijgt inzicht in belemmerende gedachten en overtuigingen waarmee je jezelf in de weg zit. Je gaat de rode draad zien, ontdekt je ware potentieel en hoe je daar in je leven en werk vorm aan kunt geven. 


" Three months from now, you will thank yourself "

WAT IS HET MASTER YOUR LIFE PROGRAMMA?

In 3 maanden de mooiste versie van jezelf!


Het Master Your Life programma is een life-chancing ontwikkelprogramma voor vrouwen met LEF!! In een combinatie van diepgaande online modules, oefeningen, opdrachten en live Q&A sessies word jij in 3 maanden de mooiste versie van jezelf. Na deelname aan het programma heb je alle tools in handen om vol zelfvertrouwen je mooiste leven te leven! Het Master Your Life programma werkt met de  LEF- methode, waarin je 3 'magische' fases doorloopt. Je gaat enorme stappen maken en ontwikkelt jezelf tot die zelfbewuste, sterke, stralende vrouw die jij graag wilt zijn!  

De LEF - Methode

De wereld heeft behoefte aan vrouwelijke kracht. Vrouwen die niet surviven maar thriven, die alles uit zichzelf halen, zonder zich aan te passen of kleiner te maken, vanuit de kracht en flow die vrouwen zo eigen is.

De LEF-Methode is door mijzelf ontwikkeld. Alle waardevolle lessen en inzichten die ikzelf heb geleerd, op gebied van persoonlijke ontwikkeling en empowerment, zijn ondergebracht in deze methode. Dit maakt de LEF-Methode ook zo uniek. Een reis van 6 jaar ontdekken, onderzoeken, leren en toepassen is samengebundeld in deze methode en onderverdeeld in 3 'magische' fases. 

L

LOVE Yourself

In deze eerste fase word jij je stap voor stap meer bewust van je patronen, je gedachten, je emoties, je conditioneringen en je beperkende overtuigingen. Hierdoor zul je ervaren dat alle antwoorden al in je zitten. Je zult een hogere mate van zelfrealisatie bereiken. 

                                                                                        

E

EMPOWER Yourself

In deze fase ontdek je wat jouw talenten en drijfveren zijn. Je leert op je innerlijke te vertrouwen, en wordt je bewust van de liefde, de grootsheid en de kracht die in je zit. Hierdoor zullen je diepste verlangens, dromen en passies duidelijk worden. Waardoor je een hogere mate van zelfvertrouwen zult bereiken


F

FREE Yourself

In de vorige fases heb je ontzettend veel over jezelf geleerd. Je weet wie je bent, en wat je écht wilt. In deze laatste fase ontdek je dat bewustwording de essentie van vrijheid is. Je hebt alles glashelder. Je bent zover dat je je eigen pad kunt kiezen en zo ook kunt leven. 

                               Ready to shine!                                                               

Voor wie? 

Voor elke vrouw die klaar

is om  next level te gaan

    Ben jij super ambitieus? 

Weet jij dat er veel meer in jou zit?  

            Zit je vol ideeën en inspiratie?

 Ben jij toe aan vrijheid en onafhankelijkheid?

Wil jij de verantwoordelijkheid nemen over je leven?

Weiger jij om jezelf nog te beperken?

Sta jij te springen om het beste uit jezelf te halen?

Verlang jij naar een moeiteloos leven?

Ben jij er klaar voor om je ware potentieel te benutten?

Kun jij niet wachten om de mooiste versie van jezelf te zijn?

ben jij er klaar voor? 

"And now i'll do what's best for me"

Wat anderen zeggen

Allereerst grote complimenten voor dit waardevolle programma. Het heeft mij heel veel gebracht en enorm veel inspiratie gegeven. Ik heb hele waardevolle inzichten gekregen. Het heeft mij in beweging gezet om te gaan doen wat ik het allerliefste doe. En dat is ondernemen! Dankzij MYL heb ik doorgepakt en de stap gezet. Vanuit passie en vertrouwen zit ik nu in de opbouw van mijn eigen bedrijf. #TROTS                                

Chantal Boschker

Jarenlang zat ik alleen maar in de actiemodus. Niet zeuren, sterk zijn en gewoon doorgaan. Doordat ik altijd maar in die actie zat, gunde ik mij geen moment van bezinning en rust. Mijn overtuiging was dan ook dat dit de weg was die je hoorde te bewandelen. Daarnaast gaf ik mijzelf niet de kans, om te ontdekken wat er nou echt bij mij past en waar mijn energie nou echt van ging stromen. Door middel van dit programma, boordevol inspirerende inzichten, ben ik tot de ontdekking gekomen dat ‘’actiemodus’’ niet het antwoord is. En dit voelde voor mij als een ware eyeopener.  
Want wauw, Judith bewijst echt het tegendeel met haar inspirerende, nuchtere, maar met name unieke programma! Een programma die mij echt in m'n volste potentie heeft gezet, mijn zelfbewustzijn enorm heeft vergroot en mijn positieve energie weer heeft laten stromen!

Caren Schrijver

Lange tijd kon ik mijn draai niet vinden. Mijn werk-privé balans was ver te zoeken. Ik werd er onzeker van, verloor mijn energie en drive en zat niet lekker in mijn vel. In eerste instantie was ik wat sceptisch om het MYL programma te testen. Maar wat ben ik blij dat het op mijn pad kwam en dat ik het gewoon gedaan heb! Ik ben me veel meer bewust van mezelf. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik voel me zelfverzekerd, heb een goede balans en bakken met energie. En.... wat extra leuk is, ik heb een te gekke baan gevonden!           

Nicole te Lintelo

Voel jij dat nu hÉt moment is voor jou?

Meld je dan aan VOOR 'MASTER YOUR LIFE'

Wil je weten hoe?

Lees snel verder... 

CLAIM DIRECT Jouw PLEK!

Let op! Je bent er klaar voor en bent bereid om met jezelf aan de slag te gaan. Je snapt dat investeren in jezelf super waardevol is en onmisbaar is voor persoonlijke groei en succes. Meld je dan direct aan waardoor jij verzekerd bent van een plek.

Clarity Call

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? Plan dan vrijblijvend een Clarity Call met Judith. Tijdens deze Call kun jij al je vragen stellen en kunnen we samen kijken of het programma geschikt voor je is en of jij er klaar voor bent. 

SHOULD. WHOULD. COULD.

DID.

DIT IS WAT JE KRIJGT:

 • Persoonlijk en intensief (online) ontwikkel- en coachingstraject
 • Deelname aan het diepgaande MASTER YOUR LIFE programma
 • De unieke LEF-Methode met inspirerende modules, waardevolle lessen en opdrachten
 • Een werkboek met alle oefeningen en opdrachten    
 • 3 x live Q & A voor het stellen van vragen en delen van inzichten 
 • Start programma direct na aanmelding 
 • Levenslange toegang tot het programma

EN ALS MOOIE EXTRA BONUS:

 • 15 super inspirerende video's
 • Je ontvangt een jaar lang gratis het MASTER YOUR LIVE Magazine bomvol inspiratie en tips
 • Je krijgt het prachtig vormgegeven Leef met LEF dankbaarheidsdagboek. Hierin kun je iedere dag noteren waarvoor je dankbaar bent  
 • Je krijgt de super mooie Leef met LEF Bullet Journal om al jouw opdrachten in te maken en je ideeën, inspiraties en aantekeningen in op te schrijven en te bundelen.

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Ben jij enthousiast geworden? Je bent van harte welkom!

Je mag het een waardevolle investering in jezelf noemen

want je gaat hier je hele leven plezier van hebben.


 Meld je nu aan


MASTER YOUR LIFE PROGRAMMA + EXTRA BONUSSEN


Voor: 695 incl. btw
Veel gestelde vragen

Wie?

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor alle vrouwen die willen investeren in zelfontwikkeling. Voor vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen en klaar zijn om next-level te gaan.

Voor wie is het niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor vrouwen die therapie of begeleiding nodig hebben a.g.v. psychische aandoeningen. Zoek hiervoor professionele psychische hulp.

WAT?

Wanneer start het programma en hoelang heb ik toegang?

Direct na aanmelding en betaling ontvang je een persoonlijke link voor toegang tot het leden gedeelte van Leef met LEF! Je kunt direct van start met het programma. Er zal iedere week een nieuwe les worden vrijgegeven. Je kunt het programma in je eigen tempo volgen. Je behoudt levenslange toegang tot het programma. 

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan het programma?

Dat verschilt een beetje per module en per les. Gemiddeld moet je rekening houden met 1,5 tot 3 uur per week

Hoe?

Is er een niet goed geld terug garantie?

Na aanmelding geldt er een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie. Mits de lessen gevolgd zijn en de opdrachten gemaakt zijn. De kosten voor lesmateriaal, bulletjournal/dankbaarheidsdagboek, zullen verrekend worden.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, betaling in termijnen is mogelijk. Deze optie wordt weergegeven bij de aanmelding. 

>