fbpx

Mijn naam is...

Judith Holtkamp
 • Oprichter en eigenaar van LEEF met LEF!
 • Zelfstandig eigenaar MKB Plein
 • Lifecoach & Ondernemerscoach
 • Enthousiast, creatief, authentiek en ondernemend
 • Ongeduldig, impulsief en een beetje chaotisch
 • Kernwaarden: Liefde, gezondheid, vrijheid, onafhankelijkheid, groei, positiviteit
 • Veel interesse in persoonlijke groei, gezonde leefstijl en voeding
 • Mijn hobby's: Veel! Muziek, dans, zang, hardlopen, podcasts, boeken, sauna, koken, feestjes, uitgaan, bankhangen, websites bouwen, creatief zijn, studeren, mijn werk en nog veel meer  
 • Dol op Cappuccino en Chardonnay
 • Heel gelukkig met Frank
 • Trotse moeder van Maud, Lucas en Thomas 
 • Levensmotto: Je moet LEF tonen!

Mijn verhaal

Ik kan me het moment nog goed herinneren dat ik in de keuken stond en vanuit het niets tegen mijn moeder riep "En nu ben ik er klaar mee om alles te doen wat anderen van mij verwachten!" Ze keek me aan en schrok van de felheid waarmee ik het zei.


Achteraf was dit de start van mijn eigen bewustwordingsproces. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik nu ├ęcht? Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk om te doen? Dit soort dingen hielden mij voortdurend bezig, maar de antwoorden kwamen niet ....


Ik wilde dingen veranderen, maar hoe dan? Ik wist dat er meer in mij zat, maar het kwam er niet uit. Onzekerheid, onrust en een onbestemd gevoel. Al met al heb ik hier een lange tijd enorm mee geworsteld, waardoor ik bleef hangen in een negatieve vicieuze cirkel. Deze, onbewuste, worsteling had invloed op mijn hele zijn. En ik kan je zeggen dat ik er geen leuker persoon van werd. Sterker nog, ik voelde weerstand tegen alles en iedereen. Waardoor ik vluchtgedrag vertoonde en in een soort overleving-stand kwam. Niet alleen ikzelf, maar vooral ook mijn omgeving had in de gaten dat ik niet goed in mijn vel zat. Waarom voel ik zoveel onrust? Waarom voel ik mij zo leeg? Waarom voel ik mij niet compleet gelukkig? Waarom, waarom, waarom ...


En toen kwam ik erachter dat niemand anders dan ikzelf hiervoor verantwoordelijk was. Ik besefte mij dat ik jarenlang onbewust had geleefd. Mijn automatische piloot had mijn leven overgenomen zonder dat ik het doorhad. 


Het moest anders! Tijd voor actie en een gedegen zelfonderzoek. Ik nam de verantwoordelijkheid voor mijn eigen geluk. Waar ik voorheen een paar nieuwe schoenen zou hebben gekocht om me gelukkig te voelen, had ik nu het LEF om ├ęcht in mijzelf te investeren! 


En zo begon voor mij een waardevolle en inspirerende ontdekkingsreis. Ik nam een sabbatical en investeerde in goede coaching. Oei, de eerste stap buiten mijn comfortzone! Ik volgde opleidingen, trainingen, verschillende ontwikkelprogramma's en events. Het heeft me al met al duizenden euro's gekost maar het was de beste investering ooit. 


Het heeft me zoveel zelfkennis en inzichten gegeven waardoor ik in beweging ben gebracht. Ik ben gegroeid naar een krachtige, zelfbewuste vrouw (al zeg ik het zelf), die keuzes kan maken vanuit vertrouwen in zichzelf. En met dit gevoel ben ik mijn bedrijf gestart. 


Ik had het voor geen GOUD willen missen! En ik gun het jou ook! 

Daarom heb ik het Master Your Life programma ontwikkeld.


>