fbpx

master your life

In 12 weken Weten

wat je écht wilt

Ontdek jouw ware potentieel en ga doen waarvoor je bestemd bent!

Een doorbraak in je zelfvertrouwen

Groei in je bewustzijn

Rust in je hoofd

Helderheid in wat je wilt

Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Leef jij voluit?

 Of vraag je jezelf regelmatig af 'of dit het nou is?'

Misschien herken je dit wel.

✔  Je weet niet wat je wilt                                                                                     

Zowel persoonlijk als zakelijk. Je wilt dingen veranderen maar weet niet hoe. 

✔  Je weet dat er veel meer in je zit maar het komt er niet uit

Je hebt ongelofelijk veel talenten en kwaliteiten. Ondanks dat benut je ze naar je gevoel niet optimaal. 

✔  Je maakt je druk om wat andere mensen van je denken

Je bent altijd maar bezig met wat anderen van je denken en hoe je overkomt op andere mensen. Je past je altijd aan omdat je wilt dat iedereen je aardig vindt. Het leidt tot onzekerheid, gepieker en stress. 

✔  Je voelt je vaak onzeker                                                     

Je zelfvertrouwen kan wel een boost gebruiken. Je twijfelt vaak over jezelf en of je dingen wel goed doet. Door je onzekerheid durf je geen keuzes te maken. 


✔  Je ervaart stress                                    

Je wilt alle ballen hoog houden en dendert de dag door. Je ervaart hierdoor veel onrust en stress.  


✔  Je beperkende overtuigingen  weerhouden je

Je hoofd zit vol plannen en ideeën, maar het lukt je niet om tot actie over te gaan. Je beperkende overtuigingen en je innerlijke criticus houden je tegen. 


✔  Je zoekt balans in je leven                                                                              

Je bent op zoek naar een goede balans en structuur in je leven. Je verlangt ernaar om de energie weer te laten stromen. 

✔  Je bent een perfectionist                                                    

Je legt de lat erg hoog voor jezelf. Je streeft naar perfectie. Je maakt je voortdurend zorgen dat wat je doet niet goed genoeg is.                            

✔  Je vraagt je af: "Wie ben ik eigenlijk en wat wil ik echt"?

Je bent jezelf wat kwijt geraakt en zit op een pad wat eigenlijk niet (meer) zo goed bij je past. . Wie ben ik? wat wil ik? Waar word ik blij van? 

Zo zijn er veel redenen waardoor jij jezelf beperkt en niet voluit leeft. Ze weerhouden jou om volledig jezelf te zijn en je ware potentieel te benutten. Zonde, want veel van jouw talenten en kwaliteiten blijven hierdoor onbenut. En al jouw inspiratie en ideeën.....? Dat blijven slechts dromen...

Of toch niet?

Mijn verhaal

Ik kan me nog goed herinneren dat ik in de keuken stond en plotseling dacht: "Ik ben klaar met leven naar andermans verwachtingen!" Dit was het begin van een spannende en transformerende reis.


Dit spontane besef leidde me naar een periode van diep zelfonderzoek. Ik begon mezelf vragen te stellen zoals: Wie ben ik echt? Wat wil ik eigenlijk? Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk om te doen? Wat zijn mijn talenten en passies? Het waren geen gemakkelijke vragen, maar ze waren noodzakelijk.


Ik realiseerde me dat ik vastzat in een patroon van onzekerheid en een soort ontevredenheid. Ik voelde me onrustig en vroeg me af waarom ik niet volledig gelukkig was. Dit besef was de eerste stap naar verandering.


Ik besloot dat het tijd was om de verantwoordelijkheid over mijn eigen leven te nemen en niet meer op de automatische piloot te leven. Dus nam ik een flinke stap buiten mijn comfortzone. Ik nam een sabbatical en investeerde in coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde trainingen, deed mee aan verschillende ontwikkelprogramma's en ging naar inspirerende evenementen. Het kostte me tijd, moeite en geld, maar

deze ontdekkingsreis gaf me diepgaande, waardevolle inzichten en zelfkennis, waardoor het de investeringen meer dan waard waren.  


Ik groeide uit tot een zelfbewuste vrouw die met vertrouwen keuzes maakt. Dit nieuwe gevoel van zelfvertrouwen en richting inspireerde me om mijn eigen bedrijf te starten.

Mijn ervaringen hebben me zoveel geleerd dat ik dit graag wil delen met anderen. Daarom heb ik het Master Your Life programma ontwikkeld.


Ik wil jou helpen om dezelfde reis te maken en je te laten ontdekken hoe het is om echt jezelf te zijn en je dromen na te jagen.


Laten we samen die inspirerende reis beginnen en het beste uit jezelf halen!Het is nu tijd om te doen waarvoor je bestemd bent 

Te vaak rennen we in volle vaart door het leven op een pad wat niet meer  bij ons past. We willen het anders maar weten niet hoe. We rennen onszelf voorbij en raken uit balans. Op wilskracht gaan we door, en vergeten wie we zelf eigenlijk zijn en wat belangrijk is voor ons.

Wanneer jij jouw potentieel niet benut zal er altijd iets blijven knagen. Alsof je een tuinslang dichtknijpt. De energie wil eruit! De druk wordt steeds hoger en uiteindelijk knap je: je brand op of komt in een negatieve spiraal. Hoe meer tegendruk je geeft aan je potentieel hoe slechter je mentaal, emotioneel en uiteindelijk fysiek gaat voelen. 

Ga mee op een reis die jou en jouw leven verandert

Ontdek wie je écht bent, wat je écht wilt en wat écht bij jou past. In 3 maanden tijd breng jij jouw verlangens, dromen, talenten en drijfveren in kaart. Je gaat de rode draad zien, ontdekt je ware potentieel en hoe je daar in je leven en werk vorm aan kunt geven.


Je mag het een waardevolle investering in jezelf noemen waar je je hele leven plezier van zult hebben.

MASTER YOUR LIFE


In 12 weken 

Weten wat je écht wilt

Ontdek jouw ware potentieel en ga doen waarvoor je bestemd bent!Wat is het  Master Your Life Programma? 

Het Master Your Life programma is een life-chancing ontwikkelprogramma voor vrouwen met LEF!! In een combinatie van inspirerende online modules, oefeningen en opdrachten word jij in 3 maanden tijd de mooiste versie van jezelf. Na deelname aan het programma heb je alle tools in handen om vol zelfvertrouwen je mooiste leven te leven! Het Master Your Life programma werkt met de  LEF- methode, waarin je 3 'magische' fases doorloopt. Je gaat enorme stappen maken en ontwikkelt jezelf tot die zelfbewuste, sterke, stralende vrouw die jij graag wilt zijn!

De LEF - Methode

De wereld heeft behoefte aan vrouwelijke kracht. Vrouwen die alles uit zichzelf halen, zonder zich aan te passen of kleiner te maken.

De LEF-Methode is door mijzelf ontwikkeld. Alle waardevolle lessen en inzichten die ikzelf heb geleerd op gebied van persoonlijke ontwikkeling en empowerment, zijn ondergebracht in deze methode. Dit maakt de LEF-Methode ook zo uniek. Een reis van 6 jaar ontdekken, onderzoeken, leren en toepassen is samengebundeld in deze methode en onderverdeeld in 3 'magische' fases.

L

LOVE Yourself

In deze eerste fase word je je stap voor stap meer bewust van je patronen, je gedachten, je emoties, je conditioneringen en je perkende overtuigingen. Hierdoor zul je ervaren dat alle antwoorden al in je zitten. Je zult een hogere mate van zelfrealisatie bereiken. 

                                                                                        

E

Empower Yourself

In deze fase ontdek je wat jouw talenten en drijfveren zijn. Je wordt je bewust van het innerlijke vertrouwen, de liefde, de grootsheid en de kracht die in je zit. Hierdoor zullen je diepste verlangens, dromen en passies duidelijk worden. Waardoor je een hogere mate van zelfvertrouwen zult bereiken


F

FREE Yourself

In de vorige fases heb je ontzettend veel over jezelf geleerd. Je weet wie je bent, en wat je écht wilt. In deze laatste fase ontdek je dat bewustwording de essentie van vrijheid is. Je hebt alles glashelder. Je bent zover dat je je eigen pad kunt kiezen en zo ook kunt leven. Ready to shine!    


                                                           

Wat gaat het programma jou opleveren

✔  Weten wie je écht bent

 • Weten wie je ten diepste bent
 • Weten wat je belangrijk vindt
 • Bewust worden van je gevoelens en emoties 
 • Een enorme groei van je zelfbewustzijn

✔  Weten wat je écht wilt

 • De baas worden over je innerlijke criticus
 • Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen
 • Bewust worden van de werking van de mind
 • Afrekenen met je beperkende overtuigingen 

✔  De mooiste versie van jezelf

 • Weten wat jouw kernwaarden zijn
 • De kern van jouw identiteit ontdekken
 • Meer balans in je leven
 • De positieve impact van dankbaarheid op je geluksgevoel

✔  Doen waarvoor je bestemd bent

 • Ontdekken wat jouw passies, talenten en drijfveren zijn 
 • Weten wat je echt wilt
 • Je leert hoe de Wet van de aantrekkingskracht werkt en hoe je deze toepast
 • Je dromen omzetten tot concrete doelen
 • Weten wat je potentieel is en doen waarvoor je bestemd bent

Wat deelneemsters  

zeggen

Jarenlang zat ik alleen maar in de actiemodus. Niet zeuren, sterk zijn en gewoon doorgaan. Doordat ik altijd maar in die actie zat, gunde ik mij geen moment van bezinning en rust. Mijn overtuiging was dan ook dat dit de weg was die je hoorde te bewandelen. Daarnaast gaf ik mijzelf niet de kans, om te ontdekken wat er nou echt bij mij past en waar mijn energie nou echt van ging stromen. Door middel van dit programma, boordevol inspirerende inzichten, ben ik tot de ontdekking gekomen dat ‘’actiemodus’’ niet het antwoord is. En dit voelde voor mij als een ware eyeopener. Want wauw, Judith bewijst echt het tegendeel met haar inspirerende, nuchtere, maar met name unieke programma! Een programma die mij echt in m'n volste potentie heeft gezet, mijn zelfbewustzijn enorm heeft vergroot en mijn positieve energie weer heeft laten stromen! 

Caren Schrijver 

Eerst complimenten voor dit waardevolle programma. Het heeft mij heel veel gebracht en enorm veel inspiratie gegeven. Ik heb hele ontvangen gekregen. Het heeft mij  in beweging gezet om te gaan doen wat ik het allerliefste doe. En dat is ondernemen! Dankzij MYL heb ik doorgepakt en de stap gezet. Vanuit passie en vertrouwen zit ik nu in de opbouw van mijn eigen bedrijf. Super trots! 

Chantal Boschker

Wat een prachtig programma! Voor mij was het vooral bewustwording. Dit had ik vooraf niet verwacht. De manier waarop je denkt en handelt bepaald hoe jij in het leven staat. Dit was voor mij wel een eyeopener. Verandering begint altijd bij jezelf en daar heeft dit waardevolle Master Your Life programma mij enorm mee geholpen. Mooie inspirerende lessen met oefeningen/opdrachten en fijne meditaties. Erg prettig dat ik het programma in mijn eigen tempo kon volgen, zo kon ik er echt alle tijd voor nemen en sommige lessen voor mezelf nog eens herhalen. Het heeft mijn leven zeer positief veranderd. Als je op zoek bent naar een doorbraak in je persoonlijke ontwikkeling, twijfel dan niet. DOEN!

Ineke Jonker 

Wat heeft Leef met LEF voor mij betekent; Opnieuw de liefde voor mijzelf ontdekt en weer geleerd om mijzelf meer op de eerste plaats te zetten. Niet meer druk maken over wat andere mensen zullen denken, maar denken; het maakt mij niks uit, doen waar ik blij van word, wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Doordat ik dat ben gaan doen hebben ze in huis ook een leukere moeder en vrouw. Daarnaast heb ik mijn baan opgezegd bij mijn huidige werkgever en gezocht naar wat ik echt leuk vind om te doen. Bij het gesprek van opzegging, voelde het gelijk als een opluchting en kreeg ik direct meer energie.! Nu, een paar maanden verder, heb ik per 1 juni een andere baan, waar ik echt zin in heb. Toeval bestaat niet. Op deze weg er naar toe heb ik mooie lieve mensen ontmoet die mij  advies en steun hebben gegeven. Mede dankzij Master Your Life ben ik een verbeterde versie van mijzelf geworden, versie 2.0I!! Ik raad het iedereen aan! Wees lief voor jezelf en zorg goed voor jezelf, Leef met LEF!

Patricia Vreeswijk 

Een inspirerend Master Your Life programma speciaal voor de vrouw die echt toe is aan verandering of juist het beste uit zichzelf wil halen. Het heeft mij verheldering gegeven, geinspireerd en enthousiast gemaakt . Ik vond het een zeer overzichtelijk programma, fijn dat je de tekst ook kan afluisteren en leuke opdrachten al vond ik deze soms best pittig. Ook leuk om een ieder te horen in de live zoom meeting. Genoeg uitdaging dus  om met jezelf aan de slag te gaan. Ik zou zeggen “gewoon doen” maak je eigen reis naar je ware ik en gun jezelf die tijd om het beste uit jezelf te halen. Je bent het waard! 

Harriëtte van egmond 

"Confrontatie, inspiratie, inzichten.....LEEF MET LEF laat je nadenken. Super enthousiaste coach met kennis van zaken. Voor de (jonge) vrouw die is vastgelopen, verandering zoekt en tijd wil steken in een motiverend coachingstraject. Zeer heldere modules met inspirerende teksten, oefeningen die je terugwerpen op jezelf en Q en A bijeenkomsten.

Complimenten!"

Judith Vlaanderen 

Master your life 

Programma

Met de 3 magische fases van de LEF-Methode

Inhoud van het programma

Een doorbraak in je

zelfvertrouwen

Groei in je bewustzijn

Rust in je hoofd

Helderheid in wat je wilt

1

Les 1: Je innerlijk kind - In contact met jezelf

2

Les 2: Gevoelens en emoties - Wat voel je?

3

Les 3: Je kernwaarden - Welke waarden zijn voor jou van belang? 

4

Les 4: De kracht van dankbaarheid - Tel je zegeningen

5

Les 5: Denkpatronen -  Je gedachten beheersen

6

Les 6: Beperkende gedachten en overtuigingen - Leren loslaten

7

Les 7: Durf te dromen - Jouw droomleven

8

Les 8: Kom in balans - Waar krijg je energie van?

9

Les 9: Waar ben je goed in - Talenten, drijfveren en successen

10

Les 10: Durf te vertrouwen - Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk

11

Les 11: Wat wil je écht? - Jouw levensvisie 

12

Les 12: Ruimte voor het nieuwe - Rust in je hoofd

13

Les 13: Doelen stellen en actieplan

14

Les 14: LEF! - Leef je mooiste leven

EXTRA BONUS

Dit krijg je er nog bij als extra bonus

Bonus 1:
 14  inspirerende en motiverende video's

Als extra krijg je bij iedere les een inspirerende video voor meer diepgang.  

Bonus 2:
7 diepgaande meditaties / visualisaties               

Je krijgt als extra 7 mooie, diepgaande meditaties/visualisaties

Bonus 3:
Leef met LEF boek Bulletjournal/dankboekje 

Je ontvangt de super gave Leef met LEF bulletjournal - dankbaarheidsboekje om al je opdrachten in te maken en je inspiraties en inzichten in op te schrijven en te bundelen.

Ben jij klaar om next level te gaan?

Master your life

IN 12 WEKEN DE MOOISTE EN BESTE VERSIE VAN JEZELF

Ben jij enthousiast geworden? Je bent van harte welkom! 

Je mag het een waardevolle investering in jezelf noemen want je gaat hier je hele leven plezier van hebben.


Van 595  incl. btw

Nu voor slechts 

375 incl. btw

Na ontvangst van je betaling ontvang je een bevestigingsmail en heb je direct toegang tot het programmaGeld terug
garantie
14 dagen niet goed, geld terug garantie

Na aanmelding geldt er een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie. Mits de lessen gevolgd zijn en de opdrachten gemaakt zijn.

Veel gestelde vragen

Wie?

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor alle vrouwen die willen investeren in zelfontwikkeling. Voor vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen en klaar zijn om next-level te gaan.

Voor wie is het niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor vrouwen die therapie of begeleiding nodig hebben a.g.v. psychische aandoeningen. Zoek hiervoor professionele psychische hulp.

WAT?

Wanneer start het programma en hoelang heb ik toegang?

Direct na aanmelding en betaling ontvang je een persoonlijke link voor toegang tot het leden gedeelte van Leef met LEF! Je kunt direct van start met het programma. Er zal iedere week een nieuwe les worden vrijgegeven. Je kunt het programma in je eigen tempo volgen. Je behoudt levenslange toegang tot het programma. 

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan het programma?

Dat verschilt een beetje per module en per les. Gemiddeld moet je rekening houden met 1,5 tot 3 uur per week

Hoe?

Is er een niet goed geld terug garantie?

Na aanmelding geldt er een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie. Mits de lessen gevolgd zijn en de opdrachten gemaakt zijn. De kosten voor lesmateriaal, bulletjournal/dankbaarheidsdagboek, zullen verrekend worden.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, betaling in termijnen is mogelijk. Deze optie wordt weergegeven bij de aanmelding. 

Lieve Powervrouw, 

"Groei is de reis van wie je denkt te zijn, naar wie je werkelijk bent" 

Ik ben waanzinnig trots op dit mooie Master Your Life programma. Écht onwijs tof! En ik vind het fantastisch dat ik deze nu kan aanbieden voor deze mooie prijs. Omdat ik het jou gun! Nu, helemaal in deze tijd. Ik zie veel vrouwen worstelen en zoeken. Wie ben ik, wat wil ik, wat past bij mij? En ik weet als geen ander hoe lastig dat is. Ik heb zelf ook op dat punt gestaan en bleef maar rondjes rennen, zonder afslag te nemen. Het Master Your Life programma helpt jou ontdekken wie je werkelijk bent, wat je écht wilt en wat écht bij jou past. Het gaat je heel veel mooie inzichten, positiviteit en liefde brengen. Een waardevol programma waar jij je hele leven plezier van zult hebben.  

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 


Liefs, Judith

>