fbpx

JEZELF  ZIJN

 

IS L(I)EFHEBBEN   


Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Select Columns Layout

Vraag jij je vaak af 

"wie ben ik eigenlijk?" en "wat wil ik nu écht?"

Te vaak rennen we in volle vaart door het leven op een pad wat niet meer  bij ons past.  We willen dingen veranderen maar weten niet hoe. We rennen onszelf voorbij en raken uit balans. Op wilskracht gaan we door, en vergeten wie we zelf eigenlijk zijn en wat belangrijk is voor ons.

Vraag jij je vaak af; "wie ben ik eigenlijk?"en "wat wil ik nu écht?" Wees gerust. Je bent echt niet de enige. Zelf heb ik ook lange tijd rondgelopen met deze vragen. Zoekende naar verdieping, zingeving en een soort levensdoel. Wie ben ik en wat wil ik met mijn leven?

Het was 2015. Ik kan me het moment nog goed herinneren dat ik in de keuken stond en, vanuit het niets, tegen mijn moeder riep: "En nu ben ik er klaar mee om alles te doen wat anderen van mij verwachten!" Ze schrok van de felheid waarmee ik het zei. 

Achteraf was dit de start van mijn eigen bewustwordingsproces. Ik was op een punt gekomen dat ik zó ver van mezelf verwijderd was, dat ik zelfs niet meer wist wat mijn eigen lievelingskleur was. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Waar sta ik voor? Wat zijn mijn waarden? Wat vind ik van die situatie?

Veel vragen. Zoekende naar antwoorden. Herkenbaar?

Ieder mens heeft behoefte aan liefde, erkenning en goedkeuring. Die behoefte aan erkenning en goedkeuring kan ervoor zorgen dat je de belangen van een ander stelselmatig boven die van jezelf stelt. Je verlangen naar acceptatie is groot en je angst voor afwijzing wellicht nog groter. Vanuit die angst en dat verlangen ga je je aanpassen. Je creëert als het ware een tweede identiteit. Dit is je 'aangepaste ik'. Wanneer je jezelf maar lang genoeg aanpast, verlies je je oorspronkelijk zelf en eigenheid. Je authentieke ik raakt steeds meer op de achtergrond. 

En dan komt er vaak een moment in je leven waarop je jezelf bent kwijtgeraakt. Je hebt jezelf een identiteit aangemeten die niet de jouwe is, die niet overeenkomt met wie je écht bent. Het ontkennen van je ware natuur, je oorspronkelijke zelf, met al jouw unieke eigenschappen en talenten, zorgt ervoor dat je innerlijke conflict steeds groter wordt.

Je twijfelt aan jezelf en vindt het lastig om keuzes te maken. Je hebt constant de bevestiging van anderen nodig, waardoor je je makkelijk laat beïnvloeden. Je twijfels maken je erg onzeker, want wat zullen anderen van je denken? Je wordt slachtoffer van je eigen twijfels en onzekerheid.

Je raakt steeds meer verwijderd van je échte zelf. 

Wanneer je jezelf afkeert van wie je werkelijk bent ontstaat er een leegte in jezelf. Je weet niet goed wie je bent, waar je voor staat, wat je wilt, waar je goed in bent, wat je waarden zijn. Je bent volledig afhankelijk geworden van anderen om je goed te voelen over jezelf. Simpelweg omdat jezelf niet meer herkent als de liefdevolle, mooie, talentvolle vrouw die je bent!

En toch... weet je heel, heel diep van binnen dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt. Je verlangt ernaar om dingen te veranderen en het allerbeste uit jezelf te halen.

En dat kan!!! 

Wil je weten hoe?

Lees dan nog even verder......

VERANDERING BEGINT ALTIJD BIJ JEZELF.

Het is nooit te laat om te worden wie je bent, te worden wie je zou willen zijn, te worden wie je zou kunnen zijn.   


Word de beste en meest authentieke

versie van jezelf!


Geef jezelf de LEF-BOX CADEAU 

LEF-BOX

Start Loving Yourself And Believe In Magic

DE LEF-BOX met als thema LOVE-YOURSELF

WAT ZIT ER IN DE LEF-BOX?

LOVE yourself is de eerste magische fase van de LEF-methode uit het Master Your Life programma. Het is een 6 weken durend online programma, welke volledig in het teken staat van zelfkennis en zelfinzicht. In contact met jezelf en weten wie je bent. Dé basis voor persoonlijke ontwikkeling. Dit online programma, bomvol waardevolle lessen, inzichten en oefeningen, krijg je met deze gave box cadeau. Van jouzelf. Voor jouzelf. Super waardevol! En dat is nog niet alles... Om een fijne, positieve start te maken zitten er nog veel meer liefdevolle, super toffe cadeautjes in deze box. Je wordt er heel blij van! #beloofd


Wat gaat het programma jou opleveren?


heel veel inzicht in jezelf
 • Weten wie je ten diepste bent
 • Weten wat je belangrijk vindt
 • Bewust worden van je gevoelens en emoties 
 • Een enorme groei van je zelfbewustzijn
een positieve mindset
 • De baas worden over je innerlijke criticus
 • Van zelfkritiek naar zelfvertrouwen
 • Bewust worden van de werking van de mind
 • Afrekenen met je beperkende overtuigingen waarmee jij jezelf saboteert 
weten wat jou gelukkig maakt
 • Weten wat jouw kernwaarden zijn
 • De kern van jouw identiteit ontdekken
 • Van twijfelaar naar weten wat je wilt
 • De positieve impact van dankbaarheid op je geluksgevoel

Wat anderen zeggen

Anja

Cursist

Confrontatie, inspiratie, inzichten... Leef met LEF laat je nadenken

"Confrontatie, inspiratie, inzichten.....LEEF MET LEF laat je nadenken. Super enthousiaste coach met kennis van zaken. Voor de (jonge) vrouw die is vastgelopen, verandering zoekt en tijd wil steken in een motiverend coachingstraject. Zeer heldere modules met inspirerende teksten, oefeningen die je terugwerpen op jezelf.

Complimenten!"

Caren

Cursist

Een programma die mij echt in m'n volste potentie heeft gezet

Jarenlang zat ik alleen maar in de actiemodus. Niet zeuren, sterk zijn en gewoon doorgaan. Doordat ik altijd maar in die actie zat, gunde ik mij geen moment van bezinning en rust. Mijn overtuiging was dan ook dat dit de weg was die je hoorde te bewandelen. Daarnaast gaf ik mijzelf niet de kans, om te ontdekken wat er nou echt bij mij past en waar mijn energie nou echt van ging stromen. Door middel van dit programma, boordevol inspirerende inzichten, ben ik tot de ontdekking gekomen dat ‘’actiemodus’’ niet het antwoord is. En dit voelde voor mij als een ware eyeopener. Want wauw, Judith bewijst echt het tegendeel met haar inspirerende, nuchtere, maar met name unieke programma! Een programma die mij echt in m'n volste potentie heeft gezet, mijn zelfbewustzijn enorm heeft vergroot en mijn positieve energie weer heeft laten stromen! 

Harriëtte

Cursist

Het heeft mij verheldering gegeven en enthousiast gemaakt

Een inspirerend programma speciaal voor de vrouw die echt toe is aan verandering of juist het beste uit zichzelf wil halen. Het heeft mij verheldering gegeven, geïnspireerd en enthousiast gemaakt . Ik vond het een zeer overzichtelijk programma, fijn dat je de tekst ook kan afluisteren en leuke opdrachten al vond ik deze soms best pittig. Genoeg uitdaging dus  om met jezelf aan de slag te gaan. Ik zou zeggen “gewoon doen” maak je eigen reis naar je ware ik en gun jezelf die tijd om het beste uit jezelf te halen. Je bent het waard! 

Nicole

Cursist

Ik ben me veel meer bewust van mezelf en voel me zelfverzekerd 

Lange tijd kon ik mijn draai niet vinden. Mijn werk-privé balans was ver te zoeken. Ik werd er onzeker van, verloor mijn energie en drive en zat niet lekker in mijn vel. Wat ben ik blij dat dit programma op mijn pad kwam en dat ik het gewoon gedaan heb! Ik ben me veel meer bewust van mezelf. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik voel me zelfverzekerd, heb een goede balans en bakken met energie.  

Sonja

Cursist

Het programma heeft mij opnieuw in contact gebracht met mijzelf

Jezelf écht leren kennen. Nou, ik was altijd best onzeker, maar de lessen die ik hier geleerd heb, hebben mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven. Bewust worden van je eigen denkpatronen en beperkende overtuigingen en hoe kritisch je naar jezelf kunt zijn. In contact met jezelf en terug naar je innerlijk kind, confronterend maar inspirerend. Heerlijk om het kind in jezelf weer te ontdekken. Het programma heeft mij opnieuw in contact gebracht met mezelf en mij heel veel zelfvertrouwen gegeven.

Chantal

Cursist

Het heeft mij heel veel waardevolle inzichten gegeven

Allereerst complimenten voor dit waardevolle programma. Het heeft mij heel veel gebracht en enorm veel inspiratie gegeven. Ik heb hele waardevolle inzichten gekregen. Het heeft mij in beweging gezet om te gaan doen wat ik het allerliefste doe. En dat is ondernemen! Dankzij MYL heb ik doorgepakt en de stap gezet. Vanuit passie en vertrouwen zit ik nu in de opbouw van mijn eigen bedrijf. #TROTS

LOVE-YOURSELF Programma

De eerste magische fase van de LEF-Methode

Inhoud van het programma

Persoonlijk en diepgaand ontwikkel programma
Levenslange toegang tot het programma
Inspirerende en waardevolle lessen en oefeningen in tekst, audio en video. 
1

Les 1: Je innerlijk kind - In contact met jezelf

In iedereen zit een innerlijk kind dat gehoord wil worden. Dat liefde en acceptatie nodig heeft. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Ook al ben je een moderne en zelfstandige vrouw. Luister naar wat dat kleine meisje nodig heeft.

2

Les 2: Gevoelens en emoties - Wat voel je?

Bijna iedereen haalt de begrippen emoties en gevoelens door elkaar. Wat is dan het verschil tussen emoties en gevoelens? Je ontdekt het in deze les. Aandacht hebben voor je emoties, om kunnen gaan met wat je voelt, vindt en hoe je reageert is belangrijk.

3

Les 3: Je kernwaarden - Welke waarden zijn voor jou van belang? 

Kernwaarden, iedereen heeft ze, maar ken je die van jou? Ze geven aan wat jij wil nastreven in je leven. Als je omgeving niet aansluit bij je kernwaarden, zou dat kunnen resulteren in stress of een ontevreden staat van zijn. In deze les ga je ze ontdekken. 

4

Les 4: De kracht van dankbaarheid - Tel je zegeningen

Niet het geluk maakt ons dankbaar, maar dankbaarheid maakt ons gelukkig. Kom erachter wat de kracht van dankbaarheid voor jou kan doen en ontdek de impact op je geluksgevoel.

5

Les 5: Denkpatronen -  Je gedachten beheersen

Alles begint bij je mindset. De manier waarop je denkt bepaalt voor een groot gedeelte hoe jij in het leven staat. Dit heeft directe invloed op je gedrag en op je gemoedstoestand. Leer er alles over en krijg grip op je mind.

6

Les 6: Beperkende gedachten en overtuigingen - Leren loslaten

Beperkende overtuigingen zijn overtuigingen die niet werken voor je. Sterker nog, ze werken vaak in je nadeel. Het zijn niet-functionele overtuigingen en helpen je niet bij het behalen van je doelen of van je levensgeluk. Tijd dus om ze om te buigen! In volle vaart je doelen en dromen nastreven, zonder dat jij je laat afremmen! #Yougo

lef-box

Wat zit er nog meer in de BOX? Check het hieronder!


Ook fantastisch om iemand anders cadeau te geven!

EXTRA BONUS

Dit krijg je er nog bij als extra bonus

Bonus 1:
 6  inspirerende en motiverende video's

Als extra krijg je bij iedere les een inspirerende video voor meer diepgang.  

Bonus 2:
4 diepgaande meditaties om je bewustzijn te vergroten 

Je krijgt als extra 4 meditaties/visualisaties: Innerlijk kind - emoties loslaten - zelfinzicht - dankbaarheid 

Bonus 3:
Werkboek in pdf om te downloaden en te printen

De oefeningen en opdrachten bij iedere les zijn toegevoegd als pdf bestand, zodat je ze kunt downloaden of uitprinten als werkboek

Voor iedere vrouw die klaar is het beste uit zichzelf te halen

De wereld heeft behoefte aan vrouwelijke kracht. Vrouwen die niet surviven maar thriven, die alles uit zichzelf halen, zonder zich aan te passen of kleiner te maken, vanuit de kracht en flow die vrouwen zo eigen is.

Start Loving Yourself And Believe In Magic

Jezelf leren kennen, herkennen, erkennen en begrijpen is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Ben je enthousiast geworden?

Wil jij jezelf of iemand anders de gave LEF-BOX CADEAU geven?

Maak dan gebruik van dit UNIEKE aanbod voor jou.


De LEF-BOX inclusief:

 • Super waardevol online programma LOVE-Yourself
 • Lieve, toffe self-care cadeautjes waar je blij van wordt
 • De gave Leef met LEF bulletjournal met dankboek
 • Bonus 1: 6 inspirerende en motiverende video's
 • Bonus 2: 4 diepgaande meditaties
 • Bonus 3: werkboek om te printen en downloaden
 • Levenslange toegang tot het programma
 • Heel veel liefde voor jezelf


199,- incl. BTW

 NU

  149,- incl. BTW

Geld terug
garantie
14 dagen niet goed, geld terug garantie

Als je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent over de LEF-BOX of het LOVE-YOURSELF programma, neem dan binnen 14 dagen na aankoop, contact op via info@leefmetlef.com. Mits de artikelen in de box niet gebruikt zijn, kun je de box terug sturen en ontvang je je geld retour. De toegang tot het online programma komt hiermee ook te vervallen. 

Veel gestelde vragen

Wie?

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor elke vrouw die wil investeren in zelfontwikkeling. Voor vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen en klaar zijn om next-level te gaan.

Voor wie is het niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor vrouwen die therapie of begeleiding nodig hebben a.g.v. psychische aandoeningen. Zoek hiervoor professionele psychische hulp.

WAT?

Hoe gaat het verder nadat ik de LEF-BOX besteld heb?

Direct nadat je de LEF-BOX besteld en betaald hebt ontvang je een persoonlijke link via de mail. Deze link geeft jou toegang tot de membersite van Leef met LEF. Hier kun je je eigen account aanmaken. Je hebt dus direct na aankoop al toegang tot het LOVE-YOURSELF programma. De LEF-BOX met cadeautjes wordt binnen 5 werkdagen thuisgestuurd. 

Wanneer start het programma en hoelang heb ik toegang?

Direct na aankoop kun je van start met het programma. Je kunt het programma in je eigen tempo volgen. Je behoudt levenslange toegang tot het programma. 

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan het programma?

Dat verschilt een beetje per les. Gemiddeld moet je rekening houden met 1,5 tot 3 uur per les

Hoe?

Is er een niet goed geld terug garantie?

Na aankoop geldt er een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie. Neem hiervoor contact op via info@leefmetlef.com. Mits de artikelen in de box niet gebruikt zijn, kun je de box, binnen deze tijd, terug sturen en ontvang je je geld retour. De toegang tot het online programma komt hiermee ook te vervallen.

Van mij, voor jou

Lieve Powervrouw, 

Om maar direct met de deur in huis te vallen. Ja, ik ben waanzinnig trots op deze gave LEF-BOX. Écht onwijs tof! En ik vind het fantastisch dat ik deze nu kan aanbieden voor deze mooie prijs. Omdat ik het jou gun! Nu, helemaal in deze tijd. Ik zie veel vrouwen worstelen en zoeken. Wie ben ik, wat wil ik, wat past bij mij? En ik weet als geen ander hoe lastig dat is. Ik heb zelf ook op dat punt gestaan en bleef maar rondjes rennen, zonder afslag te nemen. Het LOVE-Yourself programma helpt jou ontdekken wie je werkelijk bent. En die LEF-box, vol liefdevolle en toffe cadeautjes is gewoon super leuk! Self-ontwikkeling, Self-care en self-love. Van jou, voor jou. Omdat je het waard bent! Wie wil nou niet zo'n toffe box? Hoe dan ook. Het gaat je heel veel mooie inzichten, positiviteit en liefde brengen. #beloofd

Groei is de reis van wie je denkt te zijn, naar wie je werkelijk bent! Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! #goforit


Liefs, Judith

>