fbpx


LEF-BOX

Start loving yourself and believe in magic

Hèt #1 programma om te ontdekken wie je écht bent. Speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar verdieping, zingeving en zelfinzicht.

LEF-BOX incl. het LOVE-Yourself programma nu voor slechts 97,- i.p.v. 199,-

Vraag jij je vaak af 

"wie ben ik eigenlijk?" en "wat wil ik nu écht?"

Te vaak rennen we in volle vaart door het leven op een pad wat niet meer  bij ons past.  We willen dingen veranderen maar weten niet hoe. We rennen onszelf voorbij en raken uit balans. Op wilskracht gaan we door, en vergeten wie we zelf eigenlijk zijn en wat belangrijk is voor ons.

Vraag jij je vaak af; "wie ben ik eigenlijk?"en "wat wil ik nu écht?" Wees gerust. Je bent echt niet de enige. Zelf heb ik ook lange tijd rondgelopen met deze vragen. Zoekende naar verdieping, zingeving en een soort levensdoel. Wie ben ik en wat wil ik met mijn leven?

Het was 2015. Ik kan me het moment nog goed herinneren dat ik in de keuken stond en, vanuit het niets, tegen mijn moeder riep: "En nu ben ik er klaar mee om alles te doen wat anderen van mij verwachten!" Ze schrok van de felheid waarmee ik het zei. 

Achteraf was dit de start van mijn eigen bewustwordingsproces. Ik was op een punt gekomen dat ik zó ver van mezelf verwijderd was, dat ik zelfs niet meer wist wat mijn eigen lievelingskleur was. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik goed in? Waar sta ik voor? Wat zijn mijn waarden? Wat vind ik van die situatie?

Veel vragen. Zoekende naar antwoorden. Herkenbaar?

Ieder mens heeft behoefte aan liefde, erkenning en goedkeuring. Die behoefte aan erkenning en goedkeuring kan ervoor zorgen dat je de belangen van een ander stelselmatig boven die van jezelf stelt. Je verlangen naar acceptatie is groot en je angst voor afwijzing wellicht nog groter. Vanuit die angst en dat verlangen ga je je aanpassen. Je creëert als het ware een tweede identiteit. Dit is je 'aangepaste ik'. Wanneer je jezelf maar lang genoeg aanpast, verlies je je oorspronkelijk zelf en eigenheid. Je authentieke ik raakt steeds meer op de achtergrond. 

En dan komt er vaak een moment in je leven waarop je jezelf bent kwijtgeraakt. Je hebt jezelf een identiteit aangemeten die niet de jouwe is, die niet overeenkomt met wie je écht bent. Het ontkennen van je ware natuur, je oorspronkelijke zelf, met al jouw unieke eigenschappen en talenten, zorgt ervoor dat je innerlijke conflict steeds groter wordt.

Je twijfelt aan jezelf en vindt het lastig om keuzes te maken. Je hebt constant de bevestiging van anderen nodig, waardoor je je makkelijk laat beïnvloeden. Je twijfels maken je erg onzeker, want wat zullen anderen van je denken? Je wordt slachtoffer van je eigen twijfels en onzekerheid.

Je raakt steeds meer verwijderd van je échte zelf. 

Wanneer je jezelf afkeert van wie je werkelijk bent ontstaat er een leegte in jezelf. Je weet niet goed wie je bent, waar je voor staat, wat je wilt, waar je goed in bent, wat je waarden zijn. Je bent volledig afhankelijk geworden van anderen om je goed te voelen over jezelf. Simpelweg omdat jezelf niet meer herkent als de liefdevolle, mooie, talentvolle vrouw die je bent!

En toch... weet je heel, heel diep van binnen dat er veel meer in je zit dan er nu uitkomt. Je verlangt ernaar om dingen te veranderen en het allerbeste uit jezelf te halen.

En dat kan!!! 

Wil je weten hoe?

Lees dan nog even verder......

VERANDERING BEGINT ALTIJD BIJ JEZELF.

Het is nooit te laat om te worden wie je bent, te worden wie je zou willen zijn, te worden wie je zou kunnen zijn.   


Het mooiste wat je kunt worden is en jezelf!

Geef jezelf de LEF-BOX CADEAu

DE LEF-BOX met als thema LOVE-YOURSELF

WAT ZIT ER IN DE LEF-BOX?

LOVE yourself is de eerste magische fase van de LEF-methode uit het Master Your Life programma. welke volledig in het teken staat van zelfkennis en zelfinzicht. In contact met jezelf en weten wie je bent. Dé basis voor persoonlijke ontwikkeling. Dit online programma, met waardevolle lessen, inzichten en oefeningen, krijg je met deze gave box cadeau. Van jouzelf. Voor jouzelf. Super waardevol! En dat is nog niet alles... Om een fijne, positieve start te maken zitten er nog veel meer liefdevolle, super toffe cadeautjes in deze box. Je wordt er heel blij van! #beloofd

LOVE-YOURSELF Programma

De eerste magische fase van de LEF-Methode

Inhoud van het programma

Basis voor persoonlijke ontwikkeling
Levenslange toegang tot het programma
6 Inspirerende en waardevolle lessen en oefeningen in tekst, audio en video. 
1

Les 1: Je innerlijk kind - In contact met jezelf

In iedereen zit een innerlijk kind dat gehoord wil worden. Dat liefde en acceptatie nodig heeft. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Ook al ben je een moderne en zelfstandige vrouw. Luister naar wat dat kleine meisje nodig heeft.

2

Les 2: Gevoelens en emoties - Wat voel je?

Bijna iedereen haalt de begrippen emoties en gevoelens door elkaar. Wat is dan het verschil tussen emoties en gevoelens? Je ontdekt het in deze les. Aandacht hebben voor je emoties, om kunnen gaan met wat je voelt, vindt en hoe je reageert is belangrijk.

3

Les 3: Je kernwaarden - Welke waarden zijn voor jou van belang? 

Kernwaarden, iedereen heeft ze, maar ken je die van jou? Ze geven aan wat jij wil nastreven in je leven. Als je omgeving niet aansluit bij je kernwaarden, zou dat kunnen resulteren in stress of een ontevreden staat van zijn. In deze les ga je ze ontdekken. 

4

Les 4: De kracht van dankbaarheid - Tel je zegeningen

Niet het geluk maakt ons dankbaar, maar dankbaarheid maakt ons gelukkig. Kom erachter wat de kracht van dankbaarheid voor jou kan doen en ontdek de impact op je geluksgevoel.

5

Les 5: Denkpatronen -  Je gedachten beheersen

Alles begint bij je mindset. De manier waarop je denkt bepaalt voor een groot gedeelte hoe jij in het leven staat. Dit heeft directe invloed op je gedrag en op je gemoedstoestand. Leer er alles over en krijg grip op je mind.

6

Les 6: Beperkende gedachten en overtuigingen - Leren loslaten

Beperkende overtuigingen zijn overtuigingen die niet werken voor je. Sterker nog, ze werken vaak in je nadeel. Het zijn niet-functionele overtuigingen en helpen je niet bij het behalen van je doelen of van je levensgeluk. Tijd dus om ze om te buigen! In volle vaart je doelen en dromen nastreven, zonder dat jij je laat afremmen! #Yougo

lef-box

Wat zit er nog meer in de BOX? Check het hieronder!


Ook fantastisch om iemand anders cadeau te geven!

EXTRA BONUS

Dit krijg je er nog bij als extra bonus

Bonus 1:
 6  inspirerende en motiverende video's

Als extra krijg je bij iedere les een inspirerende video voor meer diepgang.  

Bonus 2:
4 diepgaande meditaties om je bewustzijn te vergroten 

Je krijgt als extra 4 meditaties/visualisaties: Innerlijk kind - emoties loslaten - zelfinzicht - dankbaarheid 

Wat levert het  Love Yourself programma jou op?

 • Je ontdekt wie je ten diepste bent
 • Je wordt je meer bewust van je gevoelens en emoties
 • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke kernwaarden
 • Je ervaart de positieve impact van dankbaarheid op je geluksgevoel
 • Je wordt de baas over je innerlijke criticus
 • Je rekent af met beperkende overtuigingen waarmee jij jezelf saboteert
 • Je gaat van zelfkritiek naar zelfvertrouwen 
 • Je maakt een mooie groei in je zelfbewustzijn

Voor iedere vrouw die klaar is het beste uit zichzelf te halen

De wereld heeft behoefte aan vrouwelijke kracht. Vrouwen die niet surviven maar thriven, die alles uit zichzelf halen, zonder zich aan te passen of kleiner te maken, vanuit de kracht en flow die vrouwen zo eigen is.

Start Loving Yourself And Believe In Magic

Jezelf leren kennen, herkennen, erkennen en begrijpen is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Met de LEF-Box maak je een mooie start om jezelf beter te leren kennen.

Ben je enthousiast geworden?

Wil jij jezelf of iemand anders de gave LEF-BOX CADEAU geven?

Maak dan gebruik van dit UNIEKE aanbod voor jou.


De LEF-BOX inclusief:

 • Waardevol online programma LOVE-Yourself
 • Lieve, toffe self-care cadeautjes waar je blij van wordt
 • De gave Leef met LEF bulletjournal met dankboek
 • Bonus 1: 6 inspirerende en motiverende video's
 • Bonus 2: 4 diepgaande meditaties
 • Levenslange toegang tot het programma
 • Heel veel liefde voor jezelf

Normaal

199,-

 Nu tijdelijk

  97,- incl. BTW

Geld terug
garantie
14 dagen niet goed, geld terug garantie

Als je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent over de LEF-BOX of het LOVE-YOURSELF programma, neem dan binnen 14 dagen na aankoop, contact op via info@leefmetlef.com. Mits de artikelen in de box niet gebruikt zijn, kun je de box terug sturen en ontvang je je geld retour. De toegang tot het online programma komt hiermee ook te vervallen. 

Veel gestelde vragen

Wie?

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor elke vrouw die wil investeren in zelfontwikkeling. Voor vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen en klaar zijn om next-level te gaan.

Voor wie is het niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor vrouwen die therapie of begeleiding nodig hebben a.g.v. psychische aandoeningen. Zoek hiervoor professionele psychische hulp.

WAT?

Hoe gaat het verder nadat ik de LEF-BOX besteld heb?

Direct nadat je de LEF-BOX besteld en betaald hebt ontvang je een persoonlijke link via de mail. Deze link geeft jou toegang tot de membersite van Leef met LEF. Hier kun je je eigen account aanmaken. Je hebt dus direct na aankoop al toegang tot het LOVE-YOURSELF programma. De LEF-BOX met cadeautjes wordt binnen 5 werkdagen thuisgestuurd. 

Wanneer start het programma en hoelang heb ik toegang?

Direct na aankoop kun je van start met het programma. Je kunt het programma in je eigen tempo volgen. Je behoudt levenslange toegang tot het programma. 

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan het programma?

Dat verschilt een beetje per les. Gemiddeld moet je rekening houden met 1,5 tot 3 uur per les

Hoe?

Is er een niet goed geld terug garantie?

Na aankoop geldt er een 14 dagen 'niet goed, geld terug' garantie. Neem hiervoor contact op via info@leefmetlef.com. Mits de artikelen in de box niet gebruikt zijn, kun je de box, binnen deze tijd, terug sturen en ontvang je je geld retour. De toegang tot het online programma komt hiermee ook te vervallen.

>